DE FRIETCLUB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Frietclub. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 5:52 Heel heel slecht natte eten + inplaats van chicken burgen krijg ik een neef burger echt ranzig
5 jun 2024 om 19:24 cheeseburger was koud verder was het eten aardig te nassen
2 jun 2024 om 19:04 Leuk verpakt maar investeer in de burger zou ik zeggen. Dan potentieel wel 4 sterren burger (Dubbele cheeseburger + bacon)
21 mei 2024 om 21:43 De burgers en friet waren lekker en goed warm. De zoete aardappelfriet is een aanrader. Wel 1 ster aftrek omdat er staat dat je 'versgesneden boerenfriet' krijgt, maar dat is niet het geval. Gewoon Aviko vermoed ik ;)
27 apr 2024 om 19:36 Super goed danke
25 apr 2024 om 17:38 Prima lekker, maar koud bezorgd helaas. Kan me voorstellen dat het lastig is om eten warm te bezorgen want ik woon iets verder weg van de zaak, maar val binnen de postcodes. Misschien handig om in betere warmhoudende verpakkingen te investeren.
24 apr 2024 om 19:00 Gewoon goede burgers.
11 apr 2024 om 9:32 Te veel zout in friet
7 apr 2024 om 14:31 Bestelling was niet wat ik had besteld, spicy chicken burger was een burger vol satesaus, zompig, patat half koud. Drankjes zaten er niet bij. Beter boterham smeren dan hier bestellen. Jammer van superlang wachten om dan alsnog amper van te eten.
6 apr 2024 om 22:08 Dankjewel was echt lekker en zeker de xxl alles was lekker ver en lekker van smaak
5 apr 2024 om 20:18 Zoete aardappel friet zijn lekker, burger ook prima gesmaakt. Snelle levering
24 mrt 2024 om 22:10 dit keer vond ik et niet lekker de burger kip vond k half gaar en niet goed gebakken, kaassaus was ook anders dit keer en patat zat geen kruiden op dit keer geen goede ervaring helaas vorige bestelling was wel top let er aub op is zonde van je geld